Skip to content

Hyvinvointi

Hyvinvointi ja terveys käsittää yksilön kokonaisvaltaisen fyysisen, henkisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin. I love me – messuilla pääset sukeltamaan hyvinvoinnin moniin ulottuvuuksiin rennossa, inspiroivassa sekä hyväntuulisessa ympäristössä!

I love me blogi

Elastinen I love me -messujen keynote-puhujaksi!

Tänä vuonna I love me -messujen energisestä ja voimaannuttavasta keynotesta vastaa positiivinen, menestynyt artisti ja rakastava perheen isä, joka jakaa kokemuksiaan uransa varrelta. Taiteilijanimeltään tunnettu Elastinen on valtakunnan tunnetuimpia artisteja. Kimmo Laiho on tehnyt menestyksekkään uran hip hop -artistina ja musiikkituottajana. Hän on yksi Rähinä Recordsin perustajajäsenistä, joka on perustettu ystävyydelle. Elastinen on kiistatta yksi Suomen positiivisimmista ihmisistä, ja hän säteilee kokonaisvaltaista hyvinvointia kaiken aikaan.

Tule kuulemaan ja saamaan inspiraatiota omaan hyvinvointiin ja juhlistamaan ystävyyttä ja elämää! Mitä kaikkea voimmekaan saada aikaan positiivisella energialla ja miten sitä vaalitaan?

Elastisen puheenvuoro Eteen ja ylös! perjantaina 20.10 klo 17.30. Haastattelijana toimii Susanna Laine.

I love me x MIELI ry

Mielen hyvinvointi näkyy tulevana syksynä entistä vahvemmin I love me -messujen ohjelmassa.

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n asiantuntijat esiintyvät messuilla ja antavat messuvieraille henkilökohtaisia vinkkejä hyvinvointiin. Yhteistyö näkyy ainutlaatuisella tavalla myös Vuoden nuori suunnittelija -kilpailussa, sillä kilpailutehtävään sisältyy Mielinauhan 2024 suunnittelu.

Lue lisää I love me:n ja MIELI ry:n yhteistyöstä

I love jooga

I love me -messujen I love jooga -alueella pääset maksutta testaamaan joogan eri muotoja ja tyylejä sekä harjoittamaan mindfulnessia sekä meditaatiota.  Olit sitten lajin kokenut konkari tai vasta-alkaja, pääasia on, että tulet tunneille sellaisena kuin olet!

I love jooga -alue on paikka jossa pääset hengähtämään ja rauhoittumaan. Tunteja vetää kattava listaus alan ammattilaisia, joilta saat paljon vinkkejä henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyen. Tule jatkamaan lempilajisi parissa tai löydä uusi suosikkisi!

Ravitsemus

Asianmukainen ravitsemus on keskeinen osa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia! Nyt on täydellinen aika priorisoida itsesi hyvinvointi, ja tutustua ravitsemuksen trendeihin ja kehitykseen. Tulevilla I love me -messuilla pääset tutustumaan eri ruokavalioihin, eri kehojen ja elämäntilanteiden vaatimiin tarpeisiin sekä inspiroitumaan herkullisista resepteistä sekä kuulemaan alan ammattilaisten luentoja.

Inspiroidu uusimmista ravitsemustrendeistä, kuten kasvipohjaisista ruokavalioista, suoliston terveydestä ja intuitiivisesta syömisestä. Asiantuntijoiden neuvojen avulla opit optimoimaan ravitsemuksesi sellaiseksi, joka tukee yksilöllisiä terveys- ja hyvinvointitavoitteitasi.

Nosta sykettä I love me -messuilla

Aktiivinen elämäntapa on avain tasapainoiseen hyvinvointiin! On olemassa paljon helppoja ja hauskoja tapoja sisällyttää liikunta päivittäiseen rutiiniin. Kokeile vaikka tanssituntia ystävien kanssa, pyöräile keväisessä puistossa tai kartuta askelia kävellen ympäri naapurustoa. Omaa aktiivisuutta sekä tavoitteitaan on helppo seurata esimerkiksi aktiivisuusrannekkeen, urheilukellon tai sovellusten avulla. Tee vaikka leikkimielisiä kilpailuja ystäviesi tai perheenjäsentesi kanssa!

Säännöllinen liikunta auttaa pitämään kehon kunnossa ja terveenä, mutta se myös kohottaa mielialaa ja energiatasoja. Olipa kyseessä jooga, juokseminen tai salilla käynti, hauskan ja itselleen sopivan liikuntamuodon löytäminen on tärkeää.

I love me -messuilla saat mahdollisuuden osallistua yhdessä muiden messukävijöiden kanssa lukuisiin liikunnallisiin ohjelmanumeroihin! Hauskaa ja helppoa liikuntaa messujen hulinassa, hulluttele jo entuudestaan tuttujen lajien parissa tai yllätä itsesi ja kokeile jotain täysin uutta lajia!

Hyvinvointitunnelmia I love me -messuilta