Skip to content

Lähes 60 000 kävijää vuosittain!

Kasvata tunnettuutta, kerää uutta asiakaskuntaa sitouta nykyisiä asiakkaitasi ja tee kauppaa. Tapaa sidosryhmiä, mediaa ja alan sosiaalisen median vaikuttajia. Monta eri tapaa osallistua, valitse sopivin!

Hinnasto ja lisätietoa I love me:sta
Lue lisää Beauty Pro -alueesta

I love me -messuilla kauppa käy – Varaa osasto

I love me on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, jossa vierailee vuosittain lähes 60 000 ostovoimaista kävijää. I love me:n yhteydessä oleva Beauty Pro -alue houkuttelee paikalle myös kauneudenhoitoalan ammattilaiset. Kävijät tulevat tapahtumaan

 • viihtymään
 • tutustumaan uutuuksiin
 • testamaan tuotteita ja palveluita
 • hakemaan vinkkejä ja ideoita
 • tapaamaan asiantuntijoita
 • sekä ennen kaikkea tekemään ostoksia.

Vuoden 2018 tapahtumassa kävijöiden keskiostos oli 73 euroa ja keskimäärin kävijä käytti aikaa messuilla yli kolme tuntia!

TUTKITTUA TIETOA I LOVE ME:N KÄVIJÖISTÄ
TIETOA BEAUTY PRO:N KÄVIJÖISTÄ

”Olimme ennalta kuulleet että I love me tapahtuma on alansa ykköstapahtuma – ja kuinka paikkansapitävää tämä meidän kohdalla olikaan. I love me tapahtuman aikana saimme suoraan lukuisia uusia kontakteja: tapahtuma poiki uusia jälleenmyyjiä, blogiyhteistyötä ja lehtijuttuja. Alle puoli vuotta tapahtuman jälkeen yhteistyökumppaniemme määrä oli tuplaantunut! Tapahtuma oli meille kaupallinen täsmäisku!”
-Carita Cosmetiikka

Varaa osasto

 

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Täytä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Diginäkyvyydet

Täydennä tapahtumaosallistumisesi diginäkyvyyksillä ja jäät varmasti mieleen! Hyödynnä Messukeskuksen kymmeniä eri kokoisia digital signage –näyttöjä tai näy tapahtuman verkkosivuilla.

Lue lisää diginäkyvyyksistä

Hyödynnä messuklubi

I love me -messuklubissa on lähes 40 000 aktiivista jäsentä. Klubiin on liitytty omasta aloitteesta ja klubikirjeiden avausprosentit ovat korkeita. Erilaiset messutarjoukset sekä klubilaisille erikseen tarjottavat edut ovat hyvä tapa saada uusia asiakkaita. Vai miten olisi I love me -etkot klubilaisille yrityksenne tiloissa?

Lue lisää klubista!

Messujulkaisu

I love me 2019 -tapahtuman virallinen messujulkaisu toteutetaan vain Messukeskuksen toimesta ja yrityksiin ollaan yhteydessä Messukeskuksesta. Pyydämme varomaan muita mainosmyyjiä, jotka markkinoivat mahdollista messujulkaisua.

Monta erilaista tapaa osallistua

Haluatko lanseerata tuotteen, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai vain tehdä kauppaa? Houkuttele osastollesi kävijöitä kiinnostavan ohjelman avulla. Kävijöitä kiinnostaa esimerkiksi:

 • työpajat
 • demohoidot tai ihoanalyysit
 • kampausvinkit
 • mittaukset ja testaukset
 • lajikokeilut

Luodaan yhdessä kävijöille uusia elämyksiä: Tule kumppaniksi muotinäytöksiin, ota ohjelmalava tai Messukeskuksen ravintola haltuusi tai toteuta I love me -kuvauspiste. Mahdollisuuksia on rajattomasti, lue lisää tapahtumasta >>.

Suunnittele ja täydennä osastosi oman brändisi ilmeellä

Voit hyödyntää helppoja valmiita osastoratkaisuja ja täydentää niitä omalla brändi-ilmeelläsi, tilata pelkkää näyttelytilaa ja rakennuttaa osastosi itse tai hyödyntää Messukeskuksen suunnitellu- ja rakennuspalvelua.

 

Biohacker Summit 2020

Biohacker Summit on maailman suurin optimaalisen hyvinvoinnin, suorituskykyvn ja terveyden konferenssi. Vuonna 2020 se järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan I love me -messujen kanssa 16.-17.10.2020. Tule mukaan!
Lue lisää

Tutustu osastoratkaisuihimme

Tyylikäs ja valmis osastoilme yrityksellesi – vaivattomasti Messukeskuksen valmiilla avaimet käteen osastoratkaisuilla! Valittavanasi on useita osastomalleja kompaktista SMART- grafiikkaosastoista skandinaaviseen NORDIC- valmisosastoon tai tyylikkääseen BUSINESS- osastoratkaisuun.

Smart-osastot

Tyylikäs valmisratkaisu, joka tuo esiin brändi-ilmeesi parhaat puolen.

Tutustu vaihtoehtoihin

Business-osastot

Erottuva ja valmis osastoilme yrityksellesi laadukkaalla Molto-rakenteella.

Tutustu vaihtoehtoihin

Nordic-osastot

Pohjoismaisen näyttävä osastoilme vastuullisilla materiaalivalinnoilla. Saatavilla tammikuusta 2020!

Tutustu vaihtoehtoihin

Ole yhteydessä ja suunnitellaan juuri teille tuloksellisin tapa osallistua!

Autamme sinua onnistumaan. Ole yhteydessä niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!

Heidi Laaksonen | Kauneus, Luonnonkosmetiikka, Beauty Pro
myyntipäällikkö
050 490 9625
heidi.laaksonen@messukeskus.com

Karita Niemi | Terveys, Luonnollisesti
myyntipäällikkö
041 503 4623
karita.niemi@messukeskus.com

Minna Grönholm | Muoti, Ekomuoti
myyntipäällikkö
040 742 3862
minna.gronholm@messukeskus.com