Lähes 60 000 kävijää vuosittain!

Kasvata tunnettuutta, kerää uutta asiakaskuntaa sitouta nykyisiä asiakkaitasi ja tee kauppaa. Tapaa sidosryhmiä, mediaa ja alan sosiaalisen median vaikuttajia. Monta eri tapaa osallistua, valitse sopivin!

Lisätiedot ja hinnatKatso kartta
Varaa osasto

 

I love me -messuilla kauppa käy – Varaa osasto

I love me on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, jossa vierailee vuosittain lähes 60 000 ostovoimaista kävijää. Kävijät tulevat tapahtumaan

 • viihtymään
 • tutustumaan uutuuksiin
 • testamaan tuotteita ja palveluita
 • hakemaan vinkkejä ja ideoita
 • tapaamaan asiantuntijoita
 • sekä ennen kaikkea tekemään ostoksia.

Vuoden 2018 tapahtumassa kävijöiden keskiostos oli 73 euroa ja keskimäärin kävijä käytti aikaa messuilla yli kolme tuntia!

LISÄÄ TUTKITTUA TIETOA KÄVIJÖISTÄ

”Olimme ennalta kuulleet että I love me tapahtuma on alansa ykköstapahtuma – ja kuinka paikkansapitävää tämä meidän kohdalla olikaan. I love me tapahtuman aikana saimme suoraan lukuisia uusia kontakteja: tapahtuma poiki uusia jälleenmyyjiä, blogiyhteistyötä ja lehtijuttuja. Alle puoli vuotta tapahtuman jälkeen yhteistyökumppaniemme määrä oli tuplaantunut! Tapahtuma oli meille kaupallinen täsmäisku!”
-Carita Cosmetiikka

Varaa osasto

 

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Täytä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Diginäkyvyydet

Täydennä tapahtumaosallistumisesi diginäkyvyyksillä ja jäät varmasti mieleen! Hyödynnä Messukeskuksen kymmeniä eri kokoisia digital signage –näyttöjä tai näy tapahtuman verkkosivuilla.

Lue lisää diginäkyvyyksistä

Hyödynnä messuklubi

I love me -messuklubissa on lähes 40 000 aktiivista jäsentä. Klubiin on liitytty omasta aloitteesta ja klubikirjeiden avausprosentit ovat korkeita. Erilaiset messutarjoukset sekä klubilaisille erikseen tarjottavat edut ovat hyvä tapa saada uusia asiakkaita. Vai miten olisi I love me -etkot klubilaisille yrityksenne tiloissa?

Lue lisää klubista!

Messujulkaisu

I love me 2019 -tapahtuman virallinen messujulkaisu toteutetaan vain Messukeskuksen toimesta ja yrityksiin ollaan yhteydessä Messukeskuksesta. Pyydämme varomaan muita mainosmyyjiä, jotka markkinoivat mahdollista messujulkaisua.

Monta erilaista tapaa osallistua

Haluatko lanseerata tuotteen, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai vain tehdä kauppaa? Houkuttele osastollesi kävijöitä kiinnostavan ohjelman avulla. Kävijöitä kiinnostaa esimerkiksi:

 • työpajat
 • demohoidot tai ihoanalyysit
 • kampausvinkit
 • mittaukset ja testaukset
 • lajikokeilut

Luodaan yhdessä kävijöille uusia elämyksiä: Tule kumppaniksi muotinäytöksiin, ota ohjelmalava tai Messukeskuksen ravintola haltuusi tai toteuta I love me -kuvauspiste. Mahdollisuuksia on rajattomasti, lue lisää tapahtumasta >>.

Tietoa näytteilleasettajille

Hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu osallistuminen tuo tulosta heti tapahtumassa ja heijastuu pitkälle tulevaisuuteen. Siksi on hyvä huomioida projektin eri vaiheet: ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja tapahtuman jälkeen toteutettavat toimenpiteet.

Lue osallistumiseen liittyvät ohjeet ja vinkit täältä

Ota käyttöösi I love me:n markkinointimateriaalit täältä

Yövy Messukeskuksen uudistuneessa hotellissa. Lue lisää ja tee varaus täältä

Ole yhteydessä meihin, niin mietitään yhdessä, mikä on juuri teille tuloksellisin tapa osallistua!

Kauneus, Luonnonkosmetiikka

Kauneus, Luonnonkosmetiikka

050 490 9625

heidi.laaksonen@messukeskus.com

Muoti, Ekomuoti

Muoti, Ekomuoti

050 355 2293

anne.bask@messukeskus.com

Terveys, Luonnollisesti

Terveys, Luonnollisesti

041 503 4623

karita.niemi@messukeskus.com