Skip to content

Lähes 60 000 kävijää vuosittain

Kasvata tunnettuutta, kerää uutta asiakaskuntaa sitouta nykyisiä asiakkaitasi ja tee kauppaa. Tapaa sidosryhmiä, mediaa ja alan sosiaalisen median vaikuttajia. Monta eri tapaa osallistua, valitse sopivin!

Ota yhteyttä

 

I love me -messut siirtyvät syksyyn 2022, marraskuussa myyntitapahtuma I love me POP-UP

Kuluneen viikon aikana olemme saaneet runsaasti positiivisia uutisia Suomen avautumisesta. Avin odotettu ohjeistus sisätilatapahtumien vapautumisesta tuli kuitenkin I love me -messujen kannalta valitettavan myöhään. Tästä syystä lokakuulle suunniteltu I love me siirtyy ensi vuoteen.
Vaikka Suomi avautuu parhaillaan voimakkaasti ja messuja päästään Messukeskuksessakin jo tulevina syyskuukausina järjestämään, tilanne on kuitenkin vaikuttanut yritysten valmistautumismahdollisuuksiin. I love me järjestetään seuraavan kerran 21.-23.10.2022.

I love me POP-UP käynnistää Black Week -myynnin 20.-21.11.2021. Pitkän tauon jälkeen tapahtumia odotetaan ja kaivataan, ja tähän toiveeseen haluamme tarttua! Vastaamme kysyntään avaamalla marraskuulle uuden pop-up-tapahtuman. Myyntivetoinen I love me POP-UP on ihana ostosviikonloppu, joka houkuttelee yleisömessuvieraat ja messuklubilaiset paikalle. Kutsumme tapahtumaan yritykset kolmesta suositusta tapahtumasta: I love me -messuilta, Habitaresta ja Lapsimessuilta. Jokaiselle niistä on varattu oma selkeä tapahtuma-alueensa.
Olet tervetullut mukaan I love me POP-UPiin, jonka näkyvyys tulee olemaan suuri ja joka käynnistää Black Week -myynnin pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää pop-up -tapahtumasta

I love me on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, jossa vierailee vuosittain lähes 60 000 ostovoimaista kävijää. I love me:n yhteydessä oleva Beauty Pro -alue houkuttelee paikalle myös kauneudenhoitoalan ammattilaiset.

Lue lisää Beauty Pro -alueesta

Monta erilaista tapaa osallistua

Haluatko lanseerata tuotteen, kasvattaa brändisi tunnettuutta tai vain tehdä kauppaa? Houkuttele osastollesi kävijöitä kiinnostavan ohjelman avulla. Kävijöitä kiinnostaa esimerkiksi:

 • työpajat
 • demohoidot tai ihoanalyysit
 • kampausvinkit
 • mittaukset ja testaukset
 • lajikokeilut

Luodaan yhdessä kävijöille uusia elämyksiä: Tule kumppaniksi muotinäytöksiin, ota ohjelmalava tai Messukeskuksen ravintola haltuusi tai toteuta I love me -kuvauspiste. Mahdollisuuksia on rajattomasti, lue lisää tapahtumasta >>

 Kävijät tulevat tapahtumaan:

 • viihtymään
 • tutustumaan uutuuksiin
 • testamaan tuotteita ja palveluita
 • hakemaan vinkkejä ja ideoita
 • tapaamaan asiantuntijoita
 • sekä ennen kaikkea tekemään ostoksia.

Vuoden 2019 tapahtumassa kävijöiden keskiostos oli 112 euroa ja keskimäärin kävijä käytti aikaa messuilla yli kolme tuntia!

TUTKITTUA TIETOA I LOVE ME:N KÄVIJÖISTÄ
TIETOA BEAUTY PRO:N KÄVIJÖISTÄ

 

Kasvata myyntiä ja tunnettuutta

”Olimme ennalta kuulleet että I love me tapahtuma on alansa ykköstapahtuma – ja kuinka paikkansapitävää tämä meidän kohdalla olikaan. I love me tapahtuman aikana saimme suoraan lukuisia uusia kontakteja: tapahtuma poiki uusia jälleenmyyjiä, blogiyhteistyötä ja lehtijuttuja. Alle puoli vuotta tapahtuman jälkeen yhteistyökumppaniemme määrä oli tuplaantunut! Tapahtuma oli meille kaupallinen täsmäisku!”
-Carita Cosmetiikka

Varaa osasto

Tehosta osallistumistasi erilaisilla mainospaketeilla

Messumedia on tutkitusti yksi tehokkaimmista medioista. Se tavoitti vuonna 2019 yli miljoona silmäparia. Tutustu räätälöityihin mainospaketteihin tai valitse oma mediakattauksesi itse!

Mediaratkaisut Mainospaketit I love me:n digikanavat

Suunnittele ja täydennä osastosi oman brändisi ilmeellä

Voit hyödyntää helppoja valmiita osastoratkaisuja ja täydentää niitä omalla brändi-ilmeelläsi, tilata pelkkää näyttelytilaa ja rakennuttaa osastosi itse tai hyödyntää Messukeskuksen suunnitellu- ja rakennuspalvelua.

Messujulkaisu

I love me 2021 -tapahtuman virallinen messujulkaisu toteutetaan vain Messukeskuksen toimesta ja yrityksiin ollaan yhteydessä Messukeskuksesta. Pyydämme varomaan muita mainosmyyjiä, jotka markkinoivat mahdollista messujulkaisua.

Tutustu osastoratkaisuihimme

Tyylikäs ja valmis osastoilme yrityksellesi – vaivattomasti Messukeskuksen valmiilla avaimet käteen osastoratkaisuilla! Valittavanasi on useita osastomalleja kompaktista SMART- grafiikkaosastoista skandinaaviseen NORDIC- valmisosastoon tai tyylikkääseen BUSINESS- osastoratkaisuun.

Smart-osastot

Tyylikäs valmisratkaisu, joka tuo esiin brändi-ilmeesi parhaat puolen.

Tutustu vaihtoehtoihin

Business-osastot

Erottuva ja valmis osastoilme yrityksellesi laadukkaalla Molto-rakenteella.

Tutustu vaihtoehtoihin

Nordic-osastot

Pohjoismaisen näyttävä osastoilme vastuullisilla materiaalivalinnoilla. 

Tutustu vaihtoehtoihin

Ole yhteydessä ja suunnitellaan juuri teille tuloksellisin tapa osallistua!

Autamme sinua onnistumaan. Ole yhteydessä niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!

Lumia Ankkuri | Tapahtumavastuu
business manager
050 387 0023
lumia.ankkuri@messukeskus.com

Karita Niemi | Ohjelmakonseptit
tuottaja
041 503 4623
karita.niemi@messukeskus.com

Minna Grönholm | Myynti
myyntipäällikkö
040 742 3862
minna.gronholm@messukeskus.com

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä

Kävijöitä 2019

Näytteilleasettajia

Bloggaajia