Meikki, meikkausohjeet ja uusimmat trendit

I love me -messuilla sana meikki on suuressa osassa. Erilaisilla osastoilla pääset tutustumaan uusimpiin trendeihin, saat meikkausvinkkejä ammattilaiselta tai pääset itse meikattavaksi. Edullisia tuotteita löytyy jokaiselle, kuten kynsilakkoja, ripsivärejä tai meikkivoide . Mutta myös vaativampaan makuun löytyy laadukkaat tuotteet eri merkeiltä. Messuilla on parasta se, että yhdellä kertaa voit tutustua niin moneen eri tuotteeseen yksin tai yhdessä ammattilaisten kanssa.

Silmämeikki on myös isossa osassa, kun taitavat ammattilaiset meikkaavat messuvieraita, haluamillasi uusilla sävyillä. Voit hassutella uusilla tuotteilla tai pysyä niissä perinteisissä. Lisäksi joka päivä messuilla on erilaisia meikkaus – tapahtumia, joissa ammattilaiset kisaavat keskenään tai antavat vinkkejä yleisölle. Lisäksi hellävarainen luonnonkosmetiikka on uusi trendi, jota löydät yhä useammalta pisteeltä. Meikki kuin meikki, löydät ne syksyn messuilta.

Erilaiset kynnet, kuten geelikynnet, rakennekynnet tai tekokynnet, kaikkiin voit tutustua messuilla ja saada inspiraatiota itsellesi. Jos olet miettinyt uusia kynsiä, ammattilaiset kertovat niistä mielellään ja suunnittelevat juuri sinulle täydellisiä kynsiä esimerkkikuvin. Tule itse kokemaan, lupaamme unohtumattoman messupäivän.

 

Meikkitarvikkeet

 

Messuilta löydät myös meikkitarvikkeet arkeen tai juhlaan. Esimerkiksi meikkisiveltimet löytyvät jokaiseen tarkoitukseen, uusi meikkilaukku makuun kuin makuun. Tai trendikkäiksi nousseet meikkipöydät voit löytää eri osastoilta. Uusi meikkipöytä tarvitsee kai myös uuden valaistuksen, eikö vain? Tule mukaan messuille ja löydä tämä kaikki ja paljon muuta ihanaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa!

 

Liity nyt I love me -messuklubiin ja kuule tapahtuman joka käänne ensimmäisenä!

I love me -messuklubiin

Meikki tuloillaan

 

Erilainen meikki

 

Meikki esillä