Skip to content

I love me

Hyödynnä ammattilaisten meikkivinkit, koe kauden trendivärit ja testaa uusimmat tuotteet!

Tutustu Forum-lavan ohjelmaanKatso Kilpailualueen ohjelmaOsta liput

Meikki, meikkausohjeet ja meikkitrendit

Meikki on yksi I love me -messujen keskeisistä teemoista ja sitä käsitellään monella eri tavalla. Forum-lavalla näet sekä hiustrendit että meikkausdemoja. Erilaisilla osastoilla saat joko meikkausvinkkejä ammattilaiselta tai pääset itse meikattavaksi.

Täydellinen meikki

Täydellinen silmämeikki kruunaa lopputuloksen. Anna ammattilaisten loihtia uudenlaista hehkua katseesi haluamillasi uusilla sävyillä. Seuraa päivittäisiä meikkausnäytöksiä, joissa ammattilaiset kisaavat keskenään tai antavat vinkkejä yleisölle. Hellävarainen luonnonkosmetiikka on uusi trendi, jota löydät yhä useammalta pisteeltä.

Meikki ei rajoitu vain kasvoihin, vaan myös kynsiin kannattaa panostaa. Kynsissä on nykyisin valinnanvaraa: geelikynnet, rakennekynnet tai tekokynnet, vertaile eri vaihtoehtoja messuilla. Jos olet miettinyt uusia kynsiä,  keskustele paikan päällä ammattilaisten kanssa. Tarjolla on esimerkkikuvia, joiden avulla he suunnittelevat juuri sinulle täydelliset kynnet. Kauneuden kilpailualueella kisataan tänä vuonna myös rakennekynsien teossa.

Edullisia meikkiostoksia

Messuilla teet edullisia ostoksia: uusi kynsilakkavalikoimasi, vaihda ripsiväri ja löydä täydellinen meikkivoide. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, sillä kosmetiikkamerkkien kirjo on laaja luonnonkosmetiikasta luksusmerkkeihin. Täydennä luottotuotevalikoimaasi tai nauti uusista messulöydöistä!

Meikkitarvikkeet

Messuilta kannattaa hankkia myös meikkitarvikkeet arkeen sekä juhlaan. Asiantuntijan opastuksella löydät esimerkiksi meikkisiveltimet  eri käyttötarkoituksiin. Tai mikset ilahduttaisi itseäsi uudella meikkilaukulla. Meikkipöydät ovat jälleen trendikkäitä, olisiko se kotisi uusi huonekalu? Ja uusi meikkipöytä tarvitsee ehdottomasti myös uuden valaistuksen, eikö vain? Tule tekemään messulöytöjä yksin tai yhdessä ystävien kanssa, I love me -messut tarjoaa syksyn parhaimmat hetket!

Osta liput!

Liity nyt I love me -messuklubiin ja kuule tapahtuman joka käänne ensimmäisenä!

I love me -messuklubiin