I love me -yhteistyöbloggaajat

I love me kokoaa yhteen alan merkittävimmät bloggaajat.

Minäkö keski-ikäinen?

48-vuotiaan Tiia Koivusalon lifestyle-blogi kertoo positiivisessa hengessä ja huumorin keinoin miltä tuntuu olla keski-ikäinen nainen ja miten omaa ikäänsä on välillä jopa vaikea ymmärtää. Blogissa sukkuloidaan muun muassa kosmetiikan maailmassa ja sivutaan perhe-elämää. Blogin punaisena lankana on, että kaikki on loppupeleissä omasta asenteesta kiinni. Tiia vaikuttaa myös Tädit tubettaa -blogissa yhdessä Pinkit korkokengät -blogin Maijun kanssa. Arjen haasteita ja yllättäviä sattumuksia käsitellään positiivisessa vireessä ja huumorilla, mutta myös asioiden vaatimalla vakavuudella.

Tutustu blogiin!

Pinkit korkokengät

Pinkit korkokengät -blogia ylläpitää 54-vuotias Maiju Kauppila. Muoti, kauneus ja hyvinvointi ovat lähellä Maijun sydäntä. Gluteenitonta ruokavaliota noudattava Maiju kirjoittaa paljon myös erikoisruokavaliosta. Positiivinen elämänasenne avaa mahdollisuuden nähdä pienetkin kauniit asiat elämässä ja niistä Maiju sitten kirjoittaa – usein pilke silmäkulmassa. Monessa mukana oleva Maiju myös tubettaa yhdessä tätikaverinsa Tiian kanssa Tädit tubettaa -kanavalla.

Tutustu blogiin! Pinkit korkokengät Youtubessa

Luonnonkaunis

Ann-Christine Mäkelä on yksi supersuositun, luonnonkosmetiikkaan keskittyvän Luonnonkaunis-blogin perustajista. Iloa ja aitoutta huokuva Ann-Christine jakaa tietoaan ja kokemuksiaan lempeällä otteella, luonnonkosmetiikan etuihin ja tehoon luottaen. Heikoksi kohdakseen hän mainitsee tuoksut; luonnon huumaavimpia tuoksuja ei vain voi vastustaa!

Tutustu blogiin!

Tyhjä Ajatus

Saranda Dedolli kirjoittaa hyvänmielenblogia Tyhjä ajatus. Sarandan elämään kuuluu vahvasti uinti, CrossFit ja lukeminen. Hän uskoo kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, johon kuuluu muutakin kuin vain ravinto ja liikunta. Se on itsestään huolehtimista ja itsensä rakastamista. Blogi käsittelee hyvinvointia, ekologisuutta, arkea, hyvää mieltä, ruokaa ja reseptejä sekä liikuntaa.

Tutustu blogiin!

Chic, Conservative, Chanel

Laura Matilainen kirjoittaa Chic, Conservative, Chanel -lifestyleblogia, jossa käsitellään tyyliä, kauneutta ja inspiroivia ilmiöitä. Laura on kolmekymppinen helsinkiläinen pienen pojan äiti, joka rakastaa muotia, kosmetiikkaa ja korkeita korkoja. Blogi on hyvän mielen keidas, joka on omistettu kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja elämänilolle.

Tutustu blogiin!

Super fit me

Nana Heikkilä on yrittäjä, valmentaja, hyvinvointialan ammattilainen ja tsemppari, jonka suurin intohimo on motivoida muita, rennosti ja elämästä nauttien. Hyvinvointi on itsensä rakastamista, kunnioittamista ja ymmärtämistä, joka lähtee sisältäpäin. Kun on hyvä olla, sen tuntee. Nanan blogista löytyy treeni- ja ravintovinkkejä sekä reseptejä, sekä muita hyvinvointiin ja elämään liittyviä aiheita.

Tutustu blogiin! Nana Heikkilä

Eevsku

Eveliina ”Eevsku” Tistelgren on aurinkoinen 26-vuotias fitnessurheilija ja urheilijavalmentaja, joka kirjoittaa blogissaan hyvinvoinnista, treenaamisesta, ravinnosta ja urheilijan arjesta. Välillä mukana on myös matkustelua ja muuta nuoren naisen elämään liittyvää. Blogin lisäksi Eevsku tekee sisältöä instagramiin, facebookiin, snapchatiin ja youtubeen. Vuonna 2015 blogi valittiin Suomen parhaaksi Sport-blogiksi (Blog Awards Finland). Eveliina on urheiluvalmennukseen erikoistunut liikunnanohjaaja, jonka työkenttään kuuluu myös liikunta-alan koulutuksien vetämistä ja nettivalmennusten toteuttamista.

Tutustu blogiin!

Beauty Highlights

Blogia kirjoittaa Mia Aura, kolmekymppinen yrittäjänainen, jota kosmetiikkapurkit ovat vetäneet puoleensa nuoresta tytöstä lähtien. Beauty Highlights keskittyy kauneuteen, hyvinvointiin sekä muihin ihaniin asioihin. Blogista löytyy uutuuksia, hyväksi havaittuja suosikkeja ja hyvän olon herkkuja. Toisinaan Mia pysähtelee myös syvällisten aiheiden äärelle.

Tutustu blogiin!