Skip to content

Piristystä pimeään aikaan ravintolisillä

 

 

 

 

 

 

 

Syksyn saapuessa vanhat tuttavamme väsymys, kiire ja stressi tulevat sen mukana. Ilmojen kylmetessä myös nenät alkavat helposti vuotaa. Ota tästä artikkelista muistiin kolme ravintolisää, joilla tuet syksyistä hyvinvointiasi.

Pikainen piristys aamulla

Loppusyksyn pimeät aamut antavat haasteen silmien aukaisemiselle ja käyntiin pääsemiselle. Kahvikupponen antaa perusvirkistyksen, mutta mistä saada energiaa, joka kestää pitkälle päivään? Ester-C 1000 mg Plus -porejuoma on suunniteltu tukemaan jaksamista ja energiantuotantoa, tukemaan vastustuskykyä ja nesteyttämään kehoa koko päivän. Se sisältää pitkävaikutteista C-vitamiinia, joka tukee vastustuskykyäsi jopa vuorokauden ajan, kaikki tarpeelliset B-vitamiinit sekä elektrolyyttejä ja sinkkiä.

Herkullisen appelsiininmakuinen juoma on helppo kuljettaa mukana annospussissa myös töihin, treeneihin tai reissuun! Sekoita lasilliseen vettä tai juomapulloon. Jos olet porejuomien ystävä, tämä korkealaatuinen ja vahva vitamiini-elektrolyyttijuomajauhe sopii sinulle!

Nauti metsän hyötyjä myös sisäisesti

Luonnossa oleskelu laskee verenpainetta ja tekee hyvää myös henkiselle terveydelle. Metsäkävelystä, marjastamisesta ja sienestämisestä saamme myös suolistoomme suotuisaa metsämikrobistoa. Erilaiset metsäpölyä sisältävät kosmetiikkatuotteet ovat tulleet suosituiksi, sillä ne rikastavat kehon luontaista, hyvää mikrobistoa iholta käsin. Nyt tarjolla on myös mahdollisuus nauttia metsän hyvää vaikutusta sisäisesti. Mikäli sinulla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia viettää säännöllisesti aikaa metsässä, ota avuksi Forest Blend -ravintolisä.

Forest Blend on suunniteltu tukemaan kehon tärkeitä prosesseja ravitsevalla yhdistelmällä alkuperäisiä Fennoskandian alueella kasvavien metsien kasveja. Shilajit ja sen sisältämä fulvohappo täydentää koostumuksen ja tarjoaa samalla laajan kirjon mineraaleja. Metsänantimien sisältämät fytoravinteet tukevat monipuolisesti koko kehon hyvinvointia. Tuote sopii yleisen elinvoiman ja vastustuskyvyn tukemiseen. Valjasta pohjoisen metsän voima tämän uuden ja innovatiivisen ravintolisän avulla!

Vireyttä vihreistä

Riittävä kasviravinteiden ja antioksidanttien saanti sekä suoliston tasapainoinen toiminta vaikuttavat vireystilaan, vastustuskykyyn ja elinvoimaisuuteen. Viherjauheet sopivat erinomaisesti lisäämään lehtivihreän saantia erityisesti silloin, kun ruokavalio ei sisällä tarpeeksi vihanneksia, marjoja ja yrttejä. Myös talvella tuorevihannesten käyttö saattaa luontaisesti vähentyä.

Kun haluat viherjauheeltasi enemmän, valitse Life Drink, josta saat viher- ja marjajauheiden lisäksi kasviproteiinit, rasvahapot, kuidut, maitohappobakteerit ja ruuansulatusentsyymit. Se tukee koko kehoa auttaen ruuansulatusta, suoliston tasapainoa, proteiinien ja rasvahappojen sekä tärkeiden kasviravinteiden saantia helposti.

Jauhe on neutraalin makuinen, ja se sekoittuu helposti veteen, mehuun ja smoothieen. Life Drinkiä voit käyttää täydentämään päivittäistä ravitsemustasi, puhdistuskuurien yhteydessä sekä suoliston ja painonpudotuksen tueksi. Se ei sisällä sokeria tai keinomakeutusaineita ja sopii myös vegaaneille.