Skip to content

Stailauspalvelut auttavat tuomaan esiin parhaat puolesi

Tunnistatko oman tyylisi? Istuvatko vaatteet omaan vartalotyyppiisi vai jäävätkö hankinnat lopulta kaapin perälle? Stailisti auttaa löytämään tyylin, joka tuntuu omalta ja näyttää hyvältä!

 

Modernin tyylinohjauksen tarkoituksena on antaa konkreettisia vinkkejä, välineitä ja ideoita, jotka jatkossa helpottavat sinua tyylisi kokoamisessa. Stailauksessa kerrotaan ja näytetään kuinka saat oikeilla valinnoilla vartalosi parhaat puolet esiin ja löydät sinulle sopivimmat värisävyt.

”Tavoitteemme on, että asiakas lähtee meiltä joka kerta kotiin kauniina, inspiroituneena ja uusia pukeutumisvalintoja löytäneenä”, kuvailee YourFACE -ketjun markkinoinnista vastaava Tarja Malinen.

Vältä pukeutumisen sudenkuopat stylistin avulla

Kaappi täynnä vaatteita, mutta ei mitään päällepantavaa? Tämä on YourFACEn kenttäpäällikkö Bea Kauppisen mukaan tyypillinen ongelma. ”Vaatteita ostetaan usein yksitellen ja yhdistelyvaihtoehdot jäävät ostohetkellä hämärän peittoon. Pikkuhiljaa vaatekaappi täytyy vaatteista, joista on aamukiireessä hankala koota kaunis kokonaisuus.”

Toinen yleinen pukeutumisen sudenkuoppa on se, että parhaita vaatteita säästellään kaapissa ”parempia tilaisuuksia” varten. Tällaisia vaatteita kohtaa yleensä se mystinen kutistuminen tai ajan hampaan puraisu.

”Mikset pukisi parhaita vaatteitasi arkipäivääsi ilahduttamaan? Ota ne osaksi normaalia pukeutumistasi, niin arkikin saa ripauksen nostetta! Aina voit pukea vaatekappaleen sekä arkisemmin että juhlavammin, yhdellä vaatteella saat varmasti 2-3 eri lookia”, Kauppinen neuvoo.

YourFACE stailauspalvelu I love me -messuilla2019

YourFACE osastolla vuoden 2019 I love me:ssa tehtiin mm. pikavärianalyysejä ja nähtiin stailausnäytöksiä.