Siirry sisältöön

Hyvinvointi

Hyvinvointi

Hyvinvoinnin ja terveyden teema tarjoaa tietoa ja puheenvuoroja liikunnasta, ravinnosta sekä sisäisen ja ulkoisen hyvinvoinnin teemoista.

Tule inspiroitumaan, oppimaan ja löytämään uusia tapoja parantaa elämänlaatuasi ja tasapainottaa arkeasi. Olitpa sitten kokeneempi hyvinvoinnin harrastaja tai vasta-alkaja, tapahtumamme tarjoaa sinulle ainutlaatuisia kokemuksia ja arvokasta tietoa.

i love me

Löydä tasapaino ja inspiraatio I love me -messuilla!

Hyvinvointi ja terveys käsittää yksilön kokonaisvaltaisen fyysisen, henkisen ja emotionaalisen hyvinvoinnin. I love me – messuilla pääset sukeltamaan hyvinvoinnin moniin ulottuvuuksiin rennossa, inspiroivassa sekä hyväntuulisessa ympäristössä!

Tutustu tapahtuman monipuolisiin sisältöihin


I love me x MIELI ry

Mielen hyvinvointi näkyy entistä vahvemmin I love me -messujen ohjelmassa. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n asiantuntijat esiintyvät messuilla ja antavat messuvieraille henkilökohtaisia vinkkejä hyvinvointiin.

Yhteistyö näkyy ainutlaatuisella tavalla myös Vuoden nuori suunnittelija- kilpailussa, sillä kilpailutehtävään sisältyy Mielinauhan 2025 suunnittelu.

Joogaa tai nosta sykettä I love me -messuilla

Aktiivinen elämäntapa on avain tasapainoiseen hyvinvointiin! I love me -messuilla saat mahdollisuuden osallistua yhdessä muiden messukävijöiden kanssa lukuisiin liikunnallisiin ohjelmanumeroihin!

Tule mukaan tutustumaan entistä suuremman Treenialueen monipuoliseen tarjontaan, treenaa entuudestaan tuttujen lajien parissa tai yllätä itsesi ja kokeile jotain täysin uutta lajia!

Treenialueelta löydät myös I love jooga -alueen, jossa pääset hengähtämään ja rauhoittumaan. Tunteja vetää kattava listaus alan ammattilaisia, joilta saat paljon vinkkejä henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyen.


Ravitsemus

Asianmukainen ravitsemus on keskeinen osa kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia! Nyt on täydellinen aika priorisoida itsesi hyvinvointi, ja tutustua ravitsemuksen trendeihin ja kehitykseen. Tulevilla I love me -messuilla pääset tutustumaan eri ruokavalioihin, eri kehojen ja elämäntilanteiden vaatimiin tarpeisiin sekä inspiroitumaan herkullisista resepteistä sekä kuulemaan alan ammattilaisten luentoja.

Inspiroidu uusimmista ravitsemustrendeistä, kuten kasvipohjaisista ruokavalioista, suoliston terveydestä ja intuitiivisesta syömisestä. Asiantuntijoiden neuvojen avulla opit optimoimaan ravitsemuksesi sellaiseksi, joka tukee yksilöllisiä terveys- ja hyvinvointitavoitteitasi.

Hyvinvointitunnelmia I love me -messuilta