Uusin muoti – tule tekemään löytöjä vaatteista ja asusteista

 

I love me -messut ovat taas syksyllä täällä! Oletko haaveillut syksyn tai tulevan talven tulevista trendeistä? Kutkuttaako jo mieltäsi tietää, mitkä ovat kausivärit tai mallit? Vai haluatko pukeutua siihen samaan peruspusakkaan, jonka voisit tuunata uusilla asusteilla? Itsekään emme meinaa malttaa odottaa, että ensi vuoden tuleva muoti saapuu messukeskukseen!

Asusteet, laukut, korut – kaikki löytyvät muutaman päivän ajan yhden katon alta. Vai kenties upouudet silmälasit eri malleineen? Kenties uusi kello – tule tekemään löytöjä. Lisäksi pääset tutustumaan kampaajien saloihin ja löydät erilaisia kampauksia – ehkä myös itsellesi uuden tyylin!

 

Etkö malta odottaa?

Syksyllä I love me -messuilla muoti kohtaa pukeutujat. Upeat muotinäytökset ja hyllyt täynnä tavaraa takaavat jokaiselle vieraalle unohtumattoman päivän. Messuilla pääset muodin lisäksi kokeilemaan eri meikkejä, ihonhoitotuotteita tai ehkä ensimmäistä kertaa naurujoogaa. Myös miehille löytyy paljon vaatteita ja asusteita sekä näytöksissä talven tuleva muoti. Messut sopivat siis kaikille, olit kiinnostunut sanasta muoti tai et.

Tulit sitten etsimään trendituotteita, asusteita tai vain katselemaan, sillä ei ole väliä. Liity jo nyt I love me -messuklubiin ja saa tietoa messuista ja muodista ensimmäisenä.

I love me -messuklubiin

Muoti esittäytyy

Muoti asusteita

Muoti