Siirry sisältöön


Kauneus

Kauneuden tuoteryhmä tuo mukanaan ihon-, kauneuden-ja hiustenhoidon huiput ja uutuudet. Kauneuden alueella esillä on laaja valikoima kosmetiikka-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita sekä kauneudenhoidon houkuttelevimpia trendejä. Sisällöt tarjoavat kävijöille omaa aikaa ja hemmotteluhetken.​

I LOVE ME

Löydä sisäinen ja ulkoinen hehkusi

Löydä ainutlaatuinen kauneutesi ja anna sen loistaa! Raikkaasta ihonhoidosta laadukkaaseen kosmetiikkaan ja trendikkääseen hiustenmuotoiluun, jotta sinä tuntisit olosi parhaaksi joka ikinen päivä.

Tutustu tapahtuman monipuolisiin sisältöihin

Korealainen kosmetiikka

Korealaiset kosmetiikkatuotteet, joita kutsutaan myös nimellä K-beauty, ovat valloittaneet kauneudenhoitomaailman viime vuosina. Tunnettuja innovatiivisista raaka-aineistaan ja ainutlaatuisista koostumuksistaan, korealaiset ihonhoito- ja meikkituotteet ovat saavuttaneet maineensa tuloksia tuottavina tuotteina. Korealainen kauneusteollisuus panostaa voimakkaasti luonnollisiin ainesosiin, ja monet tuotteet sisältävät kasviuutteita, kuten vihreää teetä, ginsengiä ja etanaseerumia.

I love me -messuilla pääset tutustumaan korealaisten kosmetiikkatuotteiden tarjoamaan raikkaaseen ja jännittävään tapaan lähestyä kauneutta.

Pikameikit ja -kampaukset

I love me – messuilla saat maskeeraajien ja meikkitaiteilijoiden vinkit sekä uutta inspiraatiota!

Tule kuulemaan ammattilaisten neuvot esimerkiksi siitä, mitkä tuotteet sopivat parhaiten ihollesi, kuinka korostaa omia piirteitäsi ja mikä väri ja tyyli sopii juuri sinulle. Olipa etsimäsi meikkityyli luonnollinen arkipäivälook tai rohkeampi ja dramaattisempi tyyli, tapahtumaan osallistuvilta ammattilaisilta saat paljon uusia ideoita ja inspiraatiota .Kauneus- ja muotialueella kävijät pääsevät myös valmistautumaan sesongin menoihin pikakampausten ja pikameikkien avulla.

Luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikka kasvattaa suosiotaan terveystietoisten kuluttajien keskuudessa, jotka etsivät kestävämpää ja ympäristöystävällisempää vaihtoehtoa perinteisille kauneustuotteille. Luonnonkosmetiikka valmistetaan mahdollisimman luonnollisista ja puhtaista, kasvipohjaisista ainesosista, jotka ovat peräisin luonnosta ja ovat vapaita haitallisista kemikaaleista, kuten parabeeneista, sulfaateista ja synteettisistä hajusteista. Valmistuksessa huomioidaan ympäristöystävällisyys sekä eettisyys ja tuotteet ovat eläinkokeettomia.

I love me -messuilla saat mahdollisuuden osallistua mm. luonnonkosmetiikka työpajaan, jossa pääset tarkemmin tutustumaan luonnonkosmetiikkaan, sen raaka-aineisiin sekä valmistukseen.

Kauneuden tunnelmia I love me -messuilta