Skip to content

Ihonhoito on tärkeää
Ole tärkeä itsellesi

#iloveme

Ihonhoitoa opastamassa ja tuotteista kertomassa ammattilaiset

Iho on jatkuvassa kulutuksessa ja sen suojaaminen sekä hoitaminen on tärkeää. I love me -messuilla ammattilaiset kertovat, kuinka ihonhoito tapahtuu sekä siihen soveltuvista tuotteista. He osaavat neuvoa, minkälainen tuote on sopiva juuri sinun ihotyypillesi.

Normaalille iholle kannattaa käyttää hellävaraisia ja mietoja tuotteita. Kuivalle iholle tulisi käyttää kosteuttavia ja rasvaisia, kuitenkin hellävaraisia tuotteita. Saippuaa tulisi välttää, koska se kuivattaa ihoa lisää.

Rasvainen iho tarvitsee mietoja tuotteita sekä kasvovettä, joka puhdistaa epäpuhtauksia. Iho tulisi kuoria noin kerran viikossa, mahdolliset finnit kannatta jättää kuorimatta. Kasvovoiteeksi tulee käyttää todella kevyttä voidetta tai geeliä, ei rasvaista.

 

Ihonhoito ohjeita

Ihonhoito on tärkeää, ja heti herätessä kasvot tulisi pestä kylmällä vedellä tai puhdistaa kasvovedellä. Tällöin iho puhdistuu yöllisiltä kuona-aineilta. Aamun tärkein tehtävä on kosteuttaa kasvot kasvorasvalla ja kunnollisen puhdistuksen avulla kosteutus tehoaa paremmin.

Päivällä kasvoja täytyy muistaa suojata, koska kasvot altistuvat UV-säteilylle sekä ulkoilman vaihtelulle, kuten tuulelle ja sateelle. Kasvorasva, aurinkorasvat sekä meikkivoide suojaavat ihoa päivittäiseltä rasitukselta. Ulkoilu on kuitenkin iholle tärkeää C-vitamiinin saannin vuoksi.

Illalla ihonhoito on tärkeää ja kasvot pitää muistaa puhdistaa tarkoin, jotta meikkejä tai epäpuhtauksia ei jää. Iho kannattaa kuoria viikoittain, jotta kuolleet ihosolukot poistuvat. Kuorinta kannattaa jättää aina illaksi, jonka jälkeen yöksi tulisi levittää yövoide.

Muista siis käyttää kasvojen kosteusvoidetta aina aamun ja illoin, sekä koko vartalolle peseytymisen jälkeen. Etenkin talvisin kosteutus on tarpeellista. Lisäksi kehon nesteytys on tärkeää, jotta iho kiittää. Muista siis juoda vettä tasaisesti päivän aikana.

I love me -messuilla saat ammattilaisilta vinkkejä, voit kokeilla erilaisia tuotteita sekä tehdä hankintoja kotiin. Liity jo nyt I love me -messuklubiin, jotta saat tietoa messuista ensimmäisten joukossa.

I love me -messuklubiin

Ihonhoito tuote

 

Ihonhoito esittelyssä

 

Ihonhoitotuotteet