Skip to content

Ilmiöksi kasvanut hyvinvointitapahtuma I love me toi 56 200 ihmistä yhteen ja täytti Helsingin Messukeskuksen kuplivalla tunnelmallaan

I love me 2023 näytti viikonloppuna kohtaamisten voiman Helsingin Messukeskuksessa

Hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin kohtaamispaikka I love me jatkaa kasvuaan ja toi huikeat 56 200 (+47 %) ihmistä yhteen inspiroitumaan, luomaan ilmiöitä, poimimaan tietoa ja tekemään ostoksia.

Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma I love me esitteli viikonloppuna hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin tuoreimmat ilmiöt ja ajankohtaisimmat brändit sekä inspiroi voimaan hyvin. Ilmiöksi itsekin kasvanut tapahtuma toi yhteen huikeat 56 200 (+47 %) ihmistä ja lähes 350 yritystä.

I love me kiinnostaa ja puhuttelee eri ikäisiä. Missään muualla suuri yleisö ei pääse kohtaamaan näin laajaa ja monipuolista kattausta alan vetovoimaisimpia brändejä yhdessä paikassa ja brändit kohtaamaan näin laajaa kohdeyleisöä. Konkreettinen esimerkki I love me -ilmiöstä on se, että perjantaina ensimmäiset kävijät juoksivat sisään messuhalleihin”, Helsingin Messukeskuksen liiketoimintapäällikkö Noora Haatainen iloitsee.

Mielen hyvinvointi oli esillä I love me:n ohjelmassa aiempaa vahvemmin ja pääyhteistyökumppanin MIELI ry:n asiantuntijat puhuivat tapahtumassa läpi viikonlopun.

I love me:hen löytävät kuluttajat, jotka haluavat voida hyvin ja kokeilla tuotteita

Ihan huippukokemus jälleen kerran. Olemme saavuttaneet kaikki tavoitteet ja menneet niiden ylikin. I love me on hyvinvointi- ja terveysalan päätapahtuma Suomessa, ja täällä on ainutlaatuinen tunnelma aina. Tänne löytävät kuluttajat, jotka haluavat voida hyvin, kokeilla tuotteita ja tehdä hyviä löytäjä. I love me:ssä on todella tietoisia asiakkaita”, I love me:ssä kymmenen vuotta sitten lanseeratun Foodinin luova johtaja Maria Jalkanen kertoo.

Myös suomalaisen Kaiko Clothingin I love me -kokemus oli hyvä ja osastolla oli vilkasta.

Osastollamme oli kivasti kuhinaa ja ihania sekä tärkeitä asiakaskohtaamisia. Myyntimme olivat edellisvuotta paremmat ja tapahtuma oli meille onnistunut kokonaisuus. Messuosaston kauneus ja visuaalinen kokonaisuus sai mysö kiitosta pitkin viikonloppua! Meille I love me on paikka, jossa pääsemme kertomaan brändistämme ja vastuullisesta muodista. Haluamme tarjota kävijöille mahdollisuuden päästä sovittelemaan tuotteita sekä antaa henkilökohtaista asiakaspalvelua, jota messuosastolla on mahdollista tehdä. Kannustamme asiakkaita tekemään vastuullisia hankintoja”, Kaiko Clothingin PR- ja tapahtumavastaava Emilia Linnankoski kertoo.

 

Lisätiedot:

Pia Sievinen, viestinnän asiantuntija, puh. 040 559 9155, pia.sievinen@messukeskus.com

 

I love me 2024 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.11.–1.12.2024. Pohjois-Euroopan suurin ja energisin hyvinvointitapahtuma tuo yhteen kauneuden, hyvinvoinnin ja muodin tuoreimmat ilmiöt ja kiinnostavimmat brändit. iloveme.fi I @iloveme_official I #iloveme2024