Ohjaajat

I love jooga -alue kutsuu sinua tutustumaan joogaan ja muihin hitaisiin lajeihin. Jatka lempilajisi parissa tai löydä uusi suosikki! Voit tulla tunnille sellaisena kuin olet. Myös joogamattoja löytyy paikan päältä, toki saat halutessasi tulla tunnille oman mattosi kanssa. Tunnit sisältyvät tapahtuman pääsymaksuun!

Osta lippu!

Aikataulut ja lisätiedot

Tutustu ohjaajiin

 

Leena Pennanen
Center for Mindfulness, Finland oy, toimitusjohtaja

Leena on kansainvälinen mindfulness-pioneeri. Hän on myös joogaopettaja ja toiminut sekä Euroopan Joogaunion että Saksan Joogaopettajaliiton johtokunnissa. Joogan ohjaamisesta hänellä on yli 20 vuoden kokemus. Leena on perehtynyt joogan terapeuttisiin vaikutuksiin Saksassa alan johtavien lääkärien opastuksella ja luonut oman kaikenikäisille sopivan mindfulness-joogaohjelman. Tervetuloa kokeilemaan!

Kylli Kukk
Fysioterapeutti, joogaopettaja ja Joogakoulu Shantin omistaja

Kylli on tehnyt jo vuosia uraa uurtavaa työtä joogan parissa sekä toiminut inspiraation lähteenä monille. Kylli on voimaannuttaja, joka ilon kautta kannustaa meitä uskaltamaan olla rohkeasti oma kukoistava itsemme. Kylli on myös järjestänyt joogamatkoja eri puolille maailmaa sekä kirjoittanut useita kirjoja. Hänen lempeän leikkisillä hathajoogatunneillaan vahvistetaan ja notkistetaan sekä fyysisiä että henkisiä muskeleita.

Tanjatuulia Kaavinen Fysioterapeutti ja Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates -ohjaaja

Tanjatuulia ohjaa liikettä vahvasti Method Putkisto -peruselementteihin luottaen. Hän haluaa saada ohjattavan  tuntemaan ja tunnistamaan oman kehon sisäistä tilaa. Kun oppii tuntemaan ja tunnistaman kehon tilansa,  mahdollistaa se kehon toiminnallisen muutoksen. Tanjatuulian ohjaaman harjoittelun tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi yhdistettynä liikkeen ja liikkumisen vapauteen.

Elina Heinisuo
Method Putkisto -ohjaaja ja -kouluttaja

Elinan opetus lähtee kunnioituksesta perusasioita kohtaan. Hän johdattaa asiakasta Method Putkisto -opetusmenetelmää käyttäen kohti dynaamista, elävää ja elämänkestävää ryhtiä. Elina on itse saanut kokea, miltä tuntuu, kun keho on vapaa liikkumaan ja ilmaisemaan ja nyt hän haluaa sytyttää eloon kaikkien sisäsyntyisen taidon liikkua. Elina myös innostaa jokaista saavuttamaan enemmän kuin sen mistä alunperin haaveili.

Sanna Pihkala
Fysioterapeutti-AMK, ryhmäliikuntaohjaaja

Ihmisen liike ja liikkuminen sekä kehon toiminta ovat Sannan jatkuvan kiinnostuksen ja ihmettelyn kohteita. Päätyökseen ryhmäliikuntatunteja ohjaavalla Sannalla on 15 vuoden kokemus. Hänen tuntivalikoimaansa kuuluu muun muasa pilatesta, joogaa (yin ja yoga flow), venyttelyä sekä muita kehonhuoltotunteja. Sanna toivoo ihmisten oppivan ymmärtämään omaa kehoaan ja sen toimintaa entistä paremmin, sillä keho ja mieli ovat yhtä.

Hani Rautakorpi
Yoga Valo -joogastudion vastaava opettaja

Hani on monipuolinen ohjaaja, jonka taitoihin kuuluvat bikram yoga, hot yoga, yin yoga, hatha yoga, energiajooga, tiibettilainen jooga, mindfulness ja energiameditaatio. Hania askarruttavat suuret kysymykset elämän tarkoituksesta lähtien. Kauppakeskus Redistä löytyvä Yoga Valo on omistettu ihanalle valolle, jonka Hani koki omassa elämässään ja sitä samaa valoa ja energiaa hän haluaa tuoda joka ikiseen pimeään kohtaan ihmisen elämässä.

Henna Länsipää
Hyvinvointiyrittäjä ja valmentaja ja kouluttaja

Inspiroiva, sydämellinen ja herättelevä Henna on kouluttanut Suomeen ja ulkomaille yli 100 Naurujoogaohjaajaa. Hän on myös juuri lanseerannut uuden koulun, Laughter High Schoolin.  Hän saa ihmiset vapautumaan naurun ja ilon aalloille. Henna on kokenut esiintyjä, puhuja ja juontaja, sekä Uudessakaupungissa järjestettävän luovuuden, vapauden ja sydämen taaphtuman, Natural High Healing Festivaalin,  visionääri ja pääjärjestäjä.

Jutta Niala
Vijnana joogastudio Olo-Tilan omistaja

Jutta on paitsi sertifioitu Suomen Vijnana joogan pääopettaja, Peter Hess-Sound Massage Practitioner, Emily Hess Sound of Yoga® teacher ja Reiki Master. Työnkuvaan kuuluvat joogatunnit ja syventävät workshopit, retriitit Suomessa ja ulkomailla sekä erityisryhmäjooga. Jutta vetää myös kolmivuotista Vijñāna joogaopettajakoulutusta. Yhdessä Naisten Linjan kanssa hän on kehittänyt kehollisen toipumiskeinon väkivaltaa kokeneille naisille.

Annamarika Tamminen
Divya Atma, joogaopettaja

Joogaopettaja, taiteilija ja intuitiivinen parantaja Annamarika painottaa työssään luovaa suhdetta vanhoihin perinteisiin ja luonnon rytmiin. Hän rohkaisee jokaista kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttaan. Tutustu Annamarikan tunteihin I love me -tapahtumassa ja jatka studio Oman pienryhmätunneillä Oulunkylässä.

Elina Päiviö
Tanssi- ja joogaopettaja

Iloiselle ja innostavalle Elinalle on tärkeää liikkeen anatomisesti oikea suoritustapa ja asentolinjaukset, mutta eniten hän on kiinnostunut siitä, miten kehon liike ja siihen liittyvät kokemukset vaikuttavat liikkujan mieleen. Monipuolinen liikunta- ja tanssitaustat näkyy Elinan taidossa yhdistellä joogaan elementtejä eri lajeista.

Vesa Rouvinen
Joogaopettaja

Opettaja, joka luo tunneilleen aina positiivisen, turvallisen ja suvaitsevan ilmapiirin, johon kaikentasoiset ja -ikäiset joogit ovat lämpimästi tervetulleita! Joogassa painotetaan luonnollisia ja turvallisia linjauksia, rauhallista keskittyvää tekemistä sekä monipuolisesti kehoa ja mieltä vahvistavia harjoituksia.

Riina Meisalmi
Joogaopettaja

Päätoiminen joogan opettaja aloitti joogaamisen 2000-luvun alussa. Riina yhdistää opetukseensa elementtejä eri lajeista ja hänelle on tärkeää pitää harjoitus leikkisänä, luovana, sallivana ja tutkivana. Tunnilla pääset kokemaan joogan iloa ja keveyttä sekä sen tuomaa voimaa ja liikkuvuutta.