Skip to content

Ohjaajat

I love jooga -alue kutsuu sinua tutustumaan joogaan ja muihin hitaisiin lajeihin. Jatka lempilajisi parissa tai löydä uusi suosikki! Voit tulla tunnille sellaisena kuin olet. Myös joogamattoja löytyy paikan päältä, toki saat halutessasi tulla tunnille oman mattosi kanssa. Tunnit sisältyvät tapahtuman pääsymaksuun!

Katso joogasali 1 ohjelma Katso joogasali 2 ohjelma

 

Tutustu ohjaajiin

Virva / OHMYGOODNESS – joogastudio

Tunnin ohjaa ihana pirskahtelevainen ja huumorintajuinen Virva. Virvan tunneilla on turvallinen, osallistava ja avoin ilmapiiri, ja aina saa ja pitää kysyä. Virvan oma harjoitus on saanut vaikutteita useista eri joogasuuntauksista vinyasasta iyengariin. Joogan kautta hän on saanut syvemmän yhteyden itseensä sekä oppinut uutta kehosta ja mielestä. Virvan tunneilla ei tarvitse olla vakava – saa myös nauraa ja hymyillä. Nähdään matolla!

Sanni / OHMYGOODNESS – joogastudio

Sanni on kokenut joogaopettaja, jolla on kokemusta niin astangasta, yin-joogasta, hathasta kuin vinyasastakin. Hän ei seuraa vain yhtä koulukuntaa, vaan näkee jokaisen suuntauksen ikään kuin karttana maastosta, joka kullekin kuitenkin näyttäytyy omanlaisenaan ja jonka halki jokaisen on itse kuljettava. Asanaharjoitukset seuraavat aina universaaleja periaatteita, mutta muotoutuvat tunnelman mukaan ja osallistujajoukon kanssa vuorovaikuttaen.

Danai / OHMYGOODNESS – joogastudio

Ohjatessaan Danai yhdistää psykologin taustaansa saamansa koulutukseen ohjatusta meditaatiosta, vinyasa-, yin- ja restoratiivisesta joogasta. Danai pyrkii auttamaan ihmisiä palauttamaan yhteyden itseensä niin tiedostavalla kuin tiedostamattomallakin tasolla sekä rentouttamaan ja vahvistamaan mieltä ja kehoa. Danain Vinyasa Flow -tunneilla kannattaa valmistautua hikoilemaan!

Johanna Österberg / Method Putkisto

Johanna Österberg on Method Putkisto Pop Up Studio Lohjan omistaja. Johanna on viehättävä, ammattiinsa sitoutunut ammattilainen, joka rakentaa mahdollisuutta muutosprosessiin, sitoutumiseen, keskittymiseen ja tuloksiin. Johannasta näkyy pitkänajan näkemys ja kokemus alalta. Hän on kiinteässä vuorovaikutuksessa Method Putkisto Instituutin kehitystyöhön, jonka keskiössä olet loppukädessä sinä, joka tulet tunnille. Johanna aloitti koulutuksen Method Putkisto Instituutin kouluttajaksi.

Tanja Kaavinen / Method Putkisto

Tanja Kaavinen on Method Putkisto Studion omistaja. Tanjassa elää Method Putkisto -lajien lupaukset ja hän on yksi aikakautemme kiistattomia kehonhallinnan huippuja – myös kansainvälisellä tasolla. Hän on asiansa tinkimätön ammattilainen, liikkeen ymmärtäjä ja sen inspiroiva tulkitsija. Tanja on Method Putkisto Instituutin Pilates -kouluttaja.

Elina Heinisuo / Method Putkisto

Elina Heinisuo on Method Putkisto Instituutin koulutusvastaava. Hän loihtii harjoittelusta monen aistin tasolla tapahtuvan elämyksen. Elinasta näkyy harvinainen pedagoginen taito ja syvä ymmärrys tekemisestä. Elina vastaa Method Putkisto Instituutin ohjaajakoulutuksesta.

Leena Pennanen / Center for Mindfulness

Leena Pennanen, Center for Mindfulness, Finland:n perustaja, on kansainvälisesti tunnustettu mindfulness-pioneeri ja meditaatio-opettaja. Leena on yksi harvoista sertifioiduista Mindfulness MBSR-ohjaajien kouluttajista maailmassa.

Center for Mindfulness on arvostetun Brownin yliopiston virallinen yhteistyökumppani. Brownin yliopisto on yksi USA:n arvostetuimmista yliopistoista ja se kuuluu ns. “Ivy League” -eliittiin mm. Harvardin ja Yalen rinnalla. Yhteistyö arvostetun Brownin yliopiston tuo koulutuksiin aivan uusia ulottuvuuksia, sillä Brownin valtava henkinen ja tieteellinen kapasiteetti avaavat loistavat mahdollisuudet MBSR-menetelmän kehittämiseen maailmalla.

Mallu Laine / Yvette

Mallu aloitti joogan vuonna 1999 ja ensimmäisen vuoden jälkeen unelma joogan opettamisesta jäi sydämeen kasvamaan. Mallun omassa elämässäni jooga on arjessa tukemassa oman kehon hyvinvointia. Se auttaa myös astman hyvän hoitotasapainon ylläpidossa. Mallu on löytänyt joogasta myös mielenrauhaa, iloa, voimaa ja aikaa pysähtyä kuulemaan kehoa ja mieltä. Hän toivookin, että harjoitus on sinulle aikaa, jossa on mahdollista pohtia ja oppia uudelleen sitä, kuka itse todella olet ja miten näyt ympärillesi. Jaetussa ja henkilökohtaisessa oppimisen kokemuksessa on mahdollisuus päästää irti vertailusta ja luoda kohtaamisia empatian ja lempeyden kautta.

Veera Nguyen / Yoga Nordic

Veera Nguyen (RYT200) on kouluttautunut hathajoogaopettajaksi Yoga Nordicin opettajakoulutuksessa vuonna 2011.

Olen jatkokouluttautunut Yoga Nordicin Air joogaan sekä kansainvälisten opettajien johdolla mm. Jose de Groot (Yin Jooga) sekä Jonathan Urlan (Yogilates). Toimin myös joogaopettajakouluttajana Yoga Nordicin opettajakoulutuksissa Hatha, Avustaminen ja variaatiot. Opetan Yoga Nordicilla Hot Joogaa, Yin joogaa, Pilatesta ja Air joogaa. Tervetuloa tunneilleni!

Henna Länsipää

Henna on inspiroiva, sydämellinen ja herättelevä hyvinvointiyrittäjä ja valmentaja. Hän on kouluttanut Suomeen ja ulkomaille yli 100 Naurujoogaohjaajaa. Ja järjestää naurujoogaohjaajan koulutuksia joka syksy. Hänellä on luontainen kyky saada ihmiset vapautumaan naurun ja ilon aalloille. Henna on kokenut esiintyjä, puhuja ja juontaja, sekä Natural High Healing Festivaalin visionääri ja pääjärjestäjä.

Sanna Pihkala / Forever Club

Olen koulutukseltani fysioterapeutti-AMK. Täydennän osaamistani säännöllisesti erilaisilla koulutuksilla ja kursseilla. Ihmisen liike ja liikkuminen sekä kehon toiminta ovat minulle jatkuvan kiinnostuksen ja ihmettelyn kohteita. Tällä hetkellä ohjaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja päätyökseni. Ryhmäliikuntaa olen ohjannut yli 15 vuotta. Tunneillani toivon, että asiakkaani oppivat ymmärtämään omaa kehoaan ja sen toimintaa entistä paremmin.

Pääsy kaikille tunneille sisältyy messulipun hintaan!

Osta lippu!