Skip to content

Forum-lava

Forum on kauneuden keskipiste, niin ulkoisen kuin sisäisenkin

Tutustu kauneuden ja hyvinvoinnin täyteiseen ohjelmaan

Ohjelmasta löytyy paljon puhetta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja niin ikään myös ihonhoito- ja meikkausvinkkejä. Forum-lavalla on myös ohjelmaa kauneuden alan ammattilaisille!

Tutustu Forum-lavan koko ohjelmaan

Ohjelmatärpit

Su 22.10. klo 13:30 - 14:00 Ihonhoidon asiantuntijat Kati Partanen ja Veera Brückler, Twistbe

Ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista, kallista eikä aikaavievää, näistä vinkeistä et halua jäädä paitsi!

La 21.10. klo 15:30 - 16:00 Veera Nurmela & Henri Tervonen, Bearel Oy

Anti-age sitä ja anti-age tätä, mutta mikä on oikeasti tutkitusti tehokkain tapa ennaltaehkäistä ja hoitaa ikääntymisen merkkejä. Puhujina toimivat korealaiseen kosmetiikkaan erikoistuneet kosmetiikka-asiantuntijat.

La 21.10. klo 13:00 - 13:30 Ihonhoidon asiantuntijat Kati Partanen ja Veera Brückler, Twistbe

Tuhansien suomalaisten ihonhoidon mullistaneet ihonhoidon asiantuntijat jakavat parhaat vinkit ihon tehokkaaseen kosteutukseen.

Su 22.10. klo 14:30 - 15:00 Martina Palmgren, valtiotieteiden maisteri, Balanssikoulutus

Mitä ovat sosiaaliset taidot ja miten ne eroavat sosiaalisuudesta? Entä mikä merkitys sosiaalisilla taidoilla on työelämässä? Tässä puheenvuorossa käydään mielenkiintoisella ja selkeällä tavalla läpi sosiaalisten taitojen merkitystä ja niiden kehittämistä. Puhumme myös jännittämisestä ja sen lievittämisestä. Sosiaalisista taidoista puhuttaessa on myös tärkeää ymmärtää, että yhdelläkin väärällä kommentilla väärässä paikassa saattaa olla hyvinkin suuret seuraukset. Tämän vuoksi hyvän tilannetajun merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Vaikka usein meitä kehotetaan ilmaisemaan itseämme parhain mahdollisin keinoin, on kuuntelun taito vähintäänkin yhtä tärkeää. Sosiaalisia taitoja on aina hyvä kehittää, riippumatta siitä oletko sosiaalinen vai et! Puheenvuorossa käsitellään mm: Mitä ovat sosiaaliset taidot ja miten ne eroavat sosiaalisuudesta? Sosiaalisten taitojen merkitys työelämässä, Jännittäminen ja sen lievittäminen, Tilannetajun merkitys, Kuuntelun tärkeys.