Skip to content

Geelikynnet, rakennekynnet ja kynsistudiot paikan päällä

 

I love me -messuilla pääset ihastelemaan ammattilaisten tekemiä erilaisia rakennekynsiä. Esillä on uusia malleja sekä kestosuosikkeja. Näet, mitä eroa on akryylikynsillä, geelikynsillä tai tekokynsillä. Pääset myös etsimään inspiraatiota ehkä tuleviin omiin kynsiisi.

Geelikynnet eli geelilakkaus on rakennekynttä kevyempi. Geelilakkaus tarkoittaa oman kynnen päälle lakattavaa geelimäistä päällyslakkaa. Kynteen voi tehdä pituutta erilaisella lisäpalalla, eli tipillä. Geelikynnet tehdään kovettamalla geeli UV- tai LED-valon avulla oman kynnen päälle. Geelikynnet kestävät noin 2–4 viikkoa, jonka jälkeen ne kannatta huoltaa tai poistaa.

Geelikynnet eivät vahingoita omaa kynttä ja ne tuntuvat sekä näyttävät oikeilta kynsiltä. Geelikynnet voi koristella eri värein tai koristein. Suosituin lakkaus on yleensä ranskalainen manikyyri, jossa kynsien kärjet ovat valkoiset.

Rakennekynnen ja geelikynnen ero on käytettävä päällysmateriaali. Rakennekynsissä käytetään akryyliä, jolloin kynsi kestää kovempaa käyttöä.

Tule messuille tutustumaan valikoimiin tai laitattamaan omat kynnet juhlakuntoon. Kaikki kynsiin ja myös muut meikkitarvikkeet hankit kätevästi ja edullisesti messuhinnoilla I love me -tapahtumassa.

Messuilla myös kisataan rakennekynsien Suomenmestaruusta!

Geelikynnet

 

Liity suoraan I love me -messuklubiin, jotta kuulet messuista ensimmäisenä!

I love me -messuklubiin

Geelikynnet esillä

Geelikynnet tulossa