Skip to content

Treenialue

Kokeile uusia lajeja tai tee päivän treeni!

Mukana mm. tankotanssi, voimistelu, tanssi ja TFW. Uusina lajeina I love me:ssa treenialueella pääsee kokeilemaan myös Krav Magaa ja Taijia.

Tankotanssimetsä

I love me -messujen Tankotanssimetsässä pääsevät niin lapset kuin aikuisetkin kiipeämään ja kieppumaan tangoilla. Jos temppujalkaa vipattaa, niin messuilla on päivittäin kokeilutunteja, joissa pääset oppimaan tankotanssin alkeita Vertical Clubin ohjaajien johdolla. Muina aikoina tangot ovat vapaassa käytössä omiin kokeiluihin ja voit aina tulla kysymään vinkkejä paikalla olevilta ohjaajilta. Tervetuloa tankotanssin pyörteisiin!

 

Krav Maga

Kokeile erilaisia Krav Maga -tekniikoita Krav Maga Global Finlandin osastolla Treenialueella.

 

Tekniikkakokeilu 1:
Naisiin kohdistuva väkivalta ja sen ennaltaehkäisy

Tekniikkakokeilu 2:
Arvo-omaisuuden suojaaminen yleisillä paikoilla liikuttaessa

Tekniikkakokeilu 3:
Vaarallisista otteista vapautuminen

TFW

Training For Warriors Helsinki järjestää treenialueella (osasto 7r160) päivittäin vaihtuvan haasteen, jossa pääset selvittämään oman Warrior-tasosi. Haaste ei vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä ammattitaitoiset valmentajat opastavat sinua niin suoritusta ennen, kuin sen aikanakin. Warrior-haaste on ehdottomasti messujen hauskin tapa selvittää oma kuntotasosi ja saada lisämotivaatiota syksyn treeneihin!

Taiji

Perusmuoto on taijissa opetettava liikesarja. Treenialueella voi kokeilla perusmuodon ensimmäisiä liikkeitä ja taolaisia lämmittelyharjoituksia, jotka sisältävät taiji-periaatteita. Lämmittelyliikkeet mm. notkistavat lihaksia ja avaavat niveliä sekä hengitystä.

Tanssi

Tule tanssimaan ja nauttimaan tunnelmasta ja nappaa kaverisikin mukaan. StepUp Schoolin tanssinopetukset osastolla tasatunnein. Tätä tapahtumaa ei kannata jättää väliin! Tarkempi aikataulu julkaistaan lokakuun aikana osoitteessa www.stepup.fi.

Voimistelu

Tätä et tiennyt voimistelusta! Nämä lajit liikuttavat, haastavat ja hauskuttavat. Tule kokeilemaan naruhyppelyä, Dance 4 Funia, tanssillista voimistelua ja paljon muita lajeja Suomen Voimisteluliiton osastolla.