Muotinäytös – Näe uusimmat trendit!

Muotinäytös on erinomainen tapa tutustua tulevan kauden trendeihin niin muodissa, asusteissa kuin hiuksissakin. I love me -tapahtumassa näet ja koet Suomen suurimmat muotinäytökset, jotka koostuvat useiden eri toimijoiden sisääntuloista. Mukana on kotimaisia, uusia brändejä sekä tunnettuja kansainvälisiä merkkejä. Muotinäytös on monen messukävijän jokavuotinen traditio ja ehdoton suosikkiohjelmanumero, joka sisältyy messulipun hintaan.

Muotinäytökset loihtii Liisa Kokko

I love me:n upeiden muotinäytösten takaa löytyy vuoden 2019 messuilla Suomen tunnetuimpiin muotitoimittajiin ja stylisteihin kuuluva Liisa Kokko. Hän on tehnyt muotijuttuja laidasta laitaan ja stailannut lukuisia muotinäytöksiä.

Alalla pitkään toiminut Kokko rakastaa kuoseja ja värejä. Näytöksen visuaalisena teemana ovat kukat, jotka näkyvät monin tavoin sekä kuoseissa että lavasteissa. Luvassa on erittäin visuaalinen, runsas ja herkullinen muotinäytös, jossa riittää väriä ja iloa.

”I love me -messujen muotinäytöksissä trendit ja valikoima tuodaan ihmisten eteen viihdyttävällä ja inspiroivalla tavalla. Muotinäytös on runsauden sarvi, josta voi poimia ideoita. Toiveeni on, että jokainen katsoja saisi näytöksestä jonkun idean omaan pukeutumiseensa, jonka haluaa toteuttaa”, visioi Kokko.

Mallien hiuslookista vastaa Q Hair, joka seuraa tarkasti trendejä maailmalta. ”Luonnollisuus, monipuolisuus ja kiharat ovat olleet vahvasti esillä hiuksissa, ja tämä trendi näkyy katukuvassa vielä pitkään”, kertoo Q Hairin yrittäjä Sami Ateek.

 

Osta messuliput!