Skip to content

Muotinäytökset
I love me:ssa

I love me 16.–18.10.2020

 

 

 

 

 

 

Muotinäytös esittelee tulevan kauden trendit

Muotinäytös on erinomainen tapa tutustua tulevan kauden trendeihin niin muodissa, asusteissa kuin hiuksissakin. I love me tunnetaan edelläkävijänä ja uusien, huikeiden elämysten tuottajana. Tällä kertaa haastamme perinteiset muotinäytökset ja tarjoamme yleisölle kurkistuksen muotinäytöksen valmisteluihin ja kulisseihin:

Näytämme livekuvaa takatilasta osana show’n tarinankerrontaa. Katsojat pääsevät näkemään, mitä takatilassa tapahtuu, juuri ennen kuin seuraavan mallin on vuoro astua catwalkille.

Varsinaisessa muotinäytöksessä nähdään tietysti syksyn 2020 houkuttelevimmat trendit ja kiinnostavimmat uutuudet, mutta samalla tarjotaan uudenlainen, intiimi katseluelämys.

Tekijä muotinäytösten takana

Muotinäytökset vuoden 2020 I love me:hen loihtii Sofia Oksanen. Sofia on kansainvälistäkin uraa tehnyt ammattistylisti ja muotitoimittaja, joka on voittanut mm. ELLE Style Awards 2016 Stylist of the year -palkinnon.

Ammattilaiset ympärilläni ovat avain onnistuneeseen lopputulokseen. Pitkäaikainen yhteistyökumppanini ja assistenttini Susanna Tikanoja toimii oikeana ja vasempana kätenäni käytännön asioissa.

Oksanen liputtaa pukeutumisessa helppouden ja kestävyyden puolesta. Kestävä kulutus on minulle tärkeää. Neuvon usein panostamaan kestäviin klassikoihin, jolloin vähemmän onkin enemmän. Ajatonta tyyliä on helppo päivittää trendien ja kausien vaihtumisen mukaan pienillä yksityiskohdilla, Oksanen kertoo.

Muotinäytökset Gloria Fashion Show:ssa 2021

I love me tarjoaa joka vuosi uusia elämyksiä! Kansainvälinen muotitapahtuma Gloria Fashion Show järjestetään syksyllä 2021. Näyttävissä muotinäytöksissä esitellään vuoden 2021 nousevat trendit.