Skip to content

Muotinäytökset
I love me:ssa

I love me 16.–18.10.2020

 

 

 

 

 

 

Muotinäytös esittelee tulevan kauden trendit

Muotinäytös on erinomainen tapa tutustua tulevan kauden trendeihin niin muodissa, asusteissa kuin hiuksissakin. I love me tunnetaan edelläkävijänä ja uusien, huikeiden elämysten tuottajana. Nyt haluamme haastaa perinteiset muotinäytökset ja kutsumme yleisön kurkistamaan muotinäytöksen valmisteluihin ja kulisseihin: toisin sanoen takahuoneen piilossa pysyvät valmistelut tuodaankin nyt osaksi muotinäytöselämystä! Varsinaisessa muotinäytöksessä nähdään tietysti syksyn 2020 houkuttelevimmat trendit ja kiinnostavimmat uutuudet, mutta samalla tarjotaan uudenlainen, intiimi katseluelämys.

Tekijät muotinäytösten takana

Muotinäytökset vuoden 2020 I love me:hen loihtivat Sofia Oksanen ja Susanna Tikanoja. Sofia on kansainvälistäkin uraa tehnyt ammattistylisti ja muotitoimittaja, joka on voittanut mm. ELLE Style Awards 2016 Stylist of the year -palkinnon. Susannalla on laaja kokemus stailauksesta niin muotinäytöksissä, katalogeissa kuin mainoskuvauksissa.

 

I love me tarjoilee muodin ystäville näytösten lisäksi uutuuksia ja keskustelunaiheita sekä esittelee lukuisia kiinnostavia yrityksiä!

Muotinäytökset Gloria Fashion Show:ssa 2021

I love me tarjoaa joka vuosi uusia elämyksiä! Kansainvälinen muotitapahtuma Gloria Fashion Show järjestetään syksyllä 2021. Näyttävissä muotinäytöksissä esitellään vuoden 2021 nousevat trendit.