Skip to content

Twistbe

Twistbe vahvisti jälleen kerran asemaansa Suomen ihonhoidon go-to tahona I love me -tapahtumassa!

Tietoa yrityksille

Hinnat ja faktat 2023 Ota yhteyttä

 

 

 

Tapahtumamedialla lisäboostia Twistben myyntiin

Twistbe vahvisti jälleen kerran asemaansa Suomen ihonhoidon go-to tahona I love me -tapahtumassa. Twistbe on kokonaisvaltainen ihonhoidon asiantuntija suomalaisessa verkkokaupassa. Tapahtumamedian avulla yritys tuki brändin markkinointia laadukkailla live-kohtaamisilla nykyisten ja potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. Kohtaamiset ovatkin yritykselle yksi tärkeimmistä markkinoinnin kulmakivistä.

ONNISTUNEITA KOHTAAMISIA 

Twistbe on poikkeuksellinen toimija alalla sen laajan ja ammattitaitoisen palvelun ansiosta. Yrityksen asiantuntijuutta ihonhoidon ammattitaitoisena toimijana vahvistettiin kohtaamisten avulla I love me -messuilla. I love me -messut tarjoavat yleisölle mahdollisuuden päästä näkemään tuotteita läheltä ja käymään spontaaneja keskusteluita, mitkä osaltaan auttavat onnistuneiden ostopäätösten tekemisessä. Tällä kertaa osasto toteutettiin kokonaisuudessaan Messukeskuksen kanssa ja Twistbe ei olisi voinut olla tyytyväisempi lopputulokseen.   

  ’’Olemme vuosien saatossa kokeilleet erilaisiin ja eri kokoisiin alan tapahtumiin osallistumista, mutta I love me on ollut tavoittavuudeltaan ja laadultaan aivan omaa luokkaansa. Ihonhoidon asiantuntijoina I love me on meille yksi vuoden suurimmista kohokohdista, jossa pääsemme tapaamaan nykyisiä asiakkaita livenä sekä mullistamaan uusien asiakkaiden ajatukset ja tavat hoitaa ihoaan. Messujen avulla haluamme vahvistaa asemaamme Suomen ihonhoidon go-to tahona.’’, kertoo markkinointipäällikkö Kati Partanen.  

MESSUJEN MYYNTI NELINKERTAISTUI 

’’I love me 2022 messut olivat meille erittäin onnistuneet kaikilla mittareilla. Kolmen vuoden tauon aikana yrityksemme on kasvanut merkittävästi, joten vertailupohjaa ei oikein ollut. Nelinkertaistimme kuitenkin messujen myynnin ja saavutimme myös muut numeeriset ja laadulliset tavoitteemme. Yhteistyö messujen kanssa on ollut aina poikkeuksellisen sujuvaa ja innostavaa. Huomaa, että Messukeskusta aidosti kiinnostaa luoda paras mahdollinen tapahtuma’’, jatkaa markkinointipäällikkö Kati Partanen. 

Twistbe on kokonaisvaltainen ihonhoidon asiantuntija suomalaisessa verkkokaupassa. Uniikki ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden sekä ihmisen iho-mieli-kehoyhteyden tuntemukseen.  Poikkitieteellisen taustamme ja laaja-alaisen lähestymisemme ansiosta mullistamme sen, miltä ihosi tuntuu ja näyttää!

ELÄMYKSELLISIN TAPAHTUMAKORTTELI JA VAIKUTTAVIN KOHTAAMISMEDIA 

I love me on Pohjois-Euroopan suurin hyvinvointitapahtuma, joka tuo vuosittain yhteen kymmeniä tuhansia hyvästä olosta, kauneudesta ja muodista kiinnostuneita kuluttajia. Kävijät tulevat tapahtumaan tutustumaan uutuuksiin ja trendeihin, tekemään ostoksia ja kokeilemaan tuotteita. Haluatko sinä kasvattaa yrityksesi myyntiä? 

Tutustu hintoihin ja lue lisää!