Skip to content

I love me 19.–21.10.2018

Joogaa aloittelijoille, mutta myös kokeneemmille harrastajille. Tutustu maksuttomaan tunteihin ja testaa vaikka kaikki.

Osta liput!

Joogaa aloittelijoille ilmaisin kokeilutunnein messuilla

 

Oletko aina halunnut kokeilla joogaa, mutta sinulla ei ole ollut otollista hetkeä kokeilla sitä? Kehuvatko ystäväsi aina joogatunteja, ja sinäkin näkisit itsesi mielellään siellä? I love me -messujen I love jooga -alueella  on kaksi eri salia, joissa on monenlaisia maksuttomia kokeilutunteja, tuntivalikoimassa myös hyviä tunteja sinulle, joka etsit joogaa aloittelijoille.

Tutustu salin 1 tuntivalikoimaan

Tutustu salin 2 tuntivalikoimaan

 

Monta eri ohjaajaa

Erityisesti joogaa aloittelijoille -tasoisilla tunneilla ohjaajan rooli on merkittävä. I love me:n maksuttomilla kokeilutunneilla kokeneet ohjaajat neuvovat, kuinka joogassa pääsee alkuun, opastavat erilaisten asentojen kanssa sekä perehdyttävät joogaan olennaisesti liittyvään hengitystekniikkaan. I love me tarjoaa joogaa aloitteijoille, mutta myös kokeneemmille joogaajille. Tunneille voit tulla sellaisena kuin olet, matot löytyvät paikan päältä. Mutta jos mieluiten joogaat omalla matolla, toki senkin saa ottaa mukaansa.

Tutustu ohjaajiin!

5 syytä aloittaa jooga:

  • kehon liikkuvuus ja notkeus kasvaa
  • fyysinen kunto ja kokonaisterveys paranee
  • oppii rauhoittumista ja tietoista rentoutumista
  • hapenottokyky lisääntyy
  • helpottaa lieviä kiputiloja

Tule tutustumaan joogaan aloittelijoille suunnatuille kokeilutunneille.
Ja olethan jo liittynyt I love me -messuklubiin? Klubilaisena kuulet tapahtumaan liittyvät mielenkiintoiset uutiset ensimmäisten joukossa sekä saat hyviä etuja ja tarjouksia.

I love me -messuklubiin