Joogavaatteet messutarjouksin

I love me -messuilla pääset tutustumaan erilaisiin joogavaatteisiin. Erilaiset malli- ja materiaalivalikoimat ovat esillä, joista voit hankkia kotiin vietävää.

Joogavaatteet tulisi valita niin, että ne ovat mukavat päällä, eivät kiristä liikaa tai tipu päältä. Joogavaatteita löytyy kireitä sekä löysiä, oman maun mukaan. Toiset tykkäävät treenata ihonmyötäisillä trikoilla, kun taas toiset haluavat pitää löysiä liehuvia housuja. Joogapaidassa on yleensä pieni kaula-aukko ja hieman kireämpi vyötärö, jotta paita ei valu alas pää alaspäin -liikkeissä. Joogatunnilla on hyvä olla mukana myös pitkähihainen paita viimeisiä rentoutumisia varten.

Joogavaatteiden materiaalin on hyvä olla hengittävää, kuten puuvillaa. Materiaalin täytyy istua hyvin, jotta ne ovat mukavat päällä. Lisäksi voi valita teknisen kankaan, joka välittää kosteuden vaatteen ulkopintaan, jolloin vaate ei tunnu sisäpuolelta kostealta ja se kuivuu nopeammin.

Pääasia on, että itse viihdyt joogavaatteissasi, jotta voit rentoutua harjoituksissa. I love me -messuilla ammattilaiset auttavat valitsemaan joogavaatteet ja messuilta saat parhaimmat messuhinnat paikan päällä.

Liity sitä ennen I love me -messuklubiin, jotta kuulet messujen uutiset ensimmäisenä.

I love me -messuklubiin

Jooga vaateet

Joogavaatteet