Skip to content

Joogavaatteet vaihtoon

Joogavaatteet tulisi valita niin, että olo tuntuu mukavalta. Ne eivät saa kiristää mistään, mutta eivät myöskään tippua päältä.  Valinnanvaraa joogavaatteissa toki löytyy, sillä toiset tykkäävät treenata ihonmyötäisillä trikoilla, kun taas toiset haluavat pitää löysiä liehuvia housuja. Joogapaidassa on yleensä pieni kaula-aukko ja hieman kireämpi vyötärö, jotta paita ei valu alas pää alaspäin -liikkeissä. Joogatunnilla on hyvä olla mukana myös pitkähihainen paita viimeisiä rentoutumisia varten.

Joogavaatteet – Materiaalilla on väliä

Joogavaatteiden materiaalin on hyvä olla hengittävää, kuten puuvillaa. Vaatteiden täytyy istua hyvin, jotta ne ovat mukavat päällä.Helposti hikoilevan kannattaa valita tekninen kangas, joka johtaa kosteuden vaatteen ulkopintaan. Näin vaate ei tunnu sisäpuolelta kostealta ja se kuivuu nopeammin.

Messuilla teet joogavaatelöytöjä

Pääasia kuitenkin on, että itse viihdyt joogavaatteissasi, jotta voit rentoutua harjoituksissa. I love me -messuilla  erilaisiin joogavaatteisiin tutustuminen on helppoa, sillä yhdellä kertaa esillä on laaja valikoima niin malleja kuin materiaalejakin. Hyödynnä myös ammattilaisten opastusta joogavaatteita valitessasi. Edullisin messutarjoushinnoin voit vaihtaa vaikka kaikki joogavaatteet kerralla uusiin.

Tutustu I love jooga -alueen tarjontaan!

Tutustu ohjaajiin!

PS: Olethan jo I love me -messuklubin jäsen? Jäsenenä nautit muun muassa hyvistä eduista ja tarjouksista!

I love me -messuklubiin

Jooga vaateet

Joogavaatteet