Skip to content

Jooga-asennot kokeneiden opettajien ohjaamina – tule tutustumaan

 

Jooga-asennot tai osa niistä, saattaa olla varsinkin aloittelijalle haastavia. I love me -messujen maksuttomilla kokeilutunneilla kokeneet opettajat johdattavat sinut eri jooga-asentojen saloihin. Kokeilutuntivalikoima on laaja:  jo lajia harrastaneille vaativampia tunteja ja aloittelijoille helpompia, joogalajeja jotka kasvattavat voimaa ja lajeja jotka lisäävät venyvyyttä. Lajeina on muun muassa I love rooting, tiibettiläinen energiajooga ja meditaatio sekä chakratanssia. Tuntien ohjaajat osaavat ottaa eritasoiset harrastajat huomioon.

Jos messuilla ei ole aikaa kun vain vähän, valitse puolen tunnin joogamaistiainen, Karmakiller. Tarjolla on runsaasti myös 45 minuutin tunteja, jos kokonainen tunti tuntuu liian pitkältä. Kokeile vaikka naurujoogaa tai Mindfulmessia. Valitse lempijoogasi tai testaa maksutta uusia lajeja ja löydä oma suosikkisi.

I love me -tapahtuman maksuttomat kokeilutunnit ilahduttavat niin kokenutta joogaaja kuin vasta-alkajaakin, jooga-asennot tulevat jokaiselle tasosta riippumatta tutummiksi.

Lue lisää I love jooga -alueesta

Muista myös liittyä I love me -messuklubiin, jotta kuulet messuista ensimmäisten joukossa sekä saat hyviä etuja ja tarjouksia.

I love me -messuklubiin

Jooga asennot kaikilla

Jooga asennot